Kozmetični salon
Barbara Weber

Nega telesa

Elektromišična stimulacija (EMS)

Je aparat za draženje motoričnega živčevja. Elektromišična stimulacija se uporablja in je učinkovita pri preoblikovanju telesa, izboljša mišični tonus oz.napetost mišic, izboljša prekrvavitev telesa, zmanjšuje videz celulita in koža je bolj napeta. V kozmetiki se uporablja nizko in srednje frekvenčni tok. To so kratki impulzi manjše jakosti.
Kontraindikacije: rane, krči, hematomu, kovinski vsadki, povišan krvni tlak, vnetja tromboza, srčne bolezni in kožne bolezni.

Teniranje telesa za sanjsko in zagorelo polt v vseh letnih časih

That`so sun je inovacija, ki zagotavlja takojšnjo porjavitev z naravnim tenom. Polt se obarva v le nekaj minutah, prilagodi se vsakemu tenu, izgled »naravne zagorelosti« pa bo trajal kar nekaj dni. S samoporjavitvenim sistemom That`so boste takoj pripravljeni za na plažo, službeno zabavo, poroko, maturantski ples in druge posebne priložnosti.
Postopek traja 15 – 20min. Po teniranju je lahko rahel lepljiv občutek, stranka pa se po teniranju lahko takoj obleče. Pred teniranjem priporočamo, da stranka doma naredi temeljit piling obraza in telesa, ker se obarva samo povrhnjica in če je zadebeljena lahko nastanejo lise. Pred teniranjem stranka odstrani vsa ličila in nakit, saj se le ta lahko obarva. Po teniranju barva lahko pušča sledi, zato priporočamo temnejša oblačila. Če pride barva na oblačila pa tkanino operite v pralnem stroju. Po teniranju odsvetujemo tuširanje vsaj 6 ur. Na dan teniranja odsvetujemo uporabo parfuma in deodoranta, saj se barva ne oprime pazduh in se lahko zgodi, da porjavimo neenakomerno.
Teniranje telesa je popolnoma varno, saj se uporablja glavna sestavina, ki se pridobiva iz sladornega trsa, zaradi katere pravzaprav porjavimo. Barva zdrži od 7-10 dni in se enakomerno izpira. Pred naslednjim obiskom se mora obstoječa barva popolnoma izprati.
Porjavitev ne zagotavlja zaščite pred soncem, zato je zaščitni faktor nujen na soncu.

Klasična masaža telesa

Po napornem urniku se prepustite razvajanju s klasično masažo, ki blagodejno deluje na mišice, živce in kožo. Masaža pospeši prekrvavitev, izločanje odpadnih snovi, stimulira pretok limfe, zmanjšuje fizično napetost in izboljša splošno počutje.
Klasična masaža se izvaja z različnimi olji, ki blagodejno delujejo na počutje. S tem se zmanjša vsakodnevni stres, depresija in tesnoba.
Masaža zajema tehnike glajenja, gnetenja,tresenja in vtiranja.
Delna masaža telesa ima enake pozitivne učinke na telo, samo da se osredotočimo le na en del telesa: hrbet

Masaža telesa s čokolado

Že Maji so verjeli v moč kakava. Mislili so, da rastlina pripada bogovom, in bili so prvi, ki so naredili kakavov napitek. Zdaj pa kakav ni samo za sladico, ampak je tudi pravi negovalni eliksir.
Ker je temna čokolada rastlinskega izvora, vsebuje veliko zdravju koristnih snovi. Imenujemo jih flavonoidi, ki imajo antioksidantno delovanje, kar pomeni, da naše telo ščitijo pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali. Tako temna čokolada preprečuje nastanek srčnih obolenj, znižuje krvni pritisk, znižuje raven slabega (LDL) holesterola in uravnava določene hormone v telesu. Vsebuje kar osemkrat več antioksidantov kot jagode.
Masaža s čokolado je primerna za suho, atrofirano kožo, ki je bila izpostavljena UV žarkom. Utrujeni koži povrne svežino in učinkovito ščiti pred staranjem.
Priporoča se vsem, ki se želijo razvajati, sprostiti in izboljšati splošno počutje.

Solarij

Želite imeti zagorelo polt še pred dopustom? Obiščite naš solarij Ergoline Evolution 500 Turbo Power!

Vse storitve v okviru nege telesa (čas):

  • Masaža telesa (60 min)
  • Masaža telesa s čokolado (60 min)
  • Čiščenje hrbta (30-60 min)
  • Peeling telesa (30 min)
  • Ultrazvok
  • Elektro-mišični stimulator
  • Solarij

Copyright Barbara Weber - 2020   |   Fotografije so s portala Freepik.com